Jdi na obsah Jdi na menu
 

Náš doprovodný program na akci BCBH 18.6.2011

4. 7. 2011

 Balloon club Bílá Hlína uspořádal v třetím červnovém týdnu na hřišti

„U Háječku“ jubilejní X. ročník Bělského balonového hemžení. 

Po několika cvičných letech balónů, které probíhaly již od středy v okolí Bělé se přiblížil víkend, kdy měl v sobotu odpoledne vypuknout doprovodný program.

Páteční příchod studené fronty, provázený občasným deštěm však narušil plánovaný program BCBH a lety balónů i některá další vystoupení byla odvolána.

Přesto jsme v sobotu 18.6.2011 vyrazili na třetí hodinu odpolední se čtyřmi auty plnými letadel do Bělé pod Bezdězem, kde jsme po příjezdu vybudovali v „koutku“ hřiště stojánku modelů a ještě před začátkem programu „vyzkoušeli vzduch“ několika letadly.roh-stojanka.jpg Protože program ještě nezačal, stali jsme se středem pozornosti většiny dětských, ale i dospělých diváků, kteří se začali dožadovat dalších ukázek. Náš čas vystoupení měl přijít ale až později.divaci.jpgBylo zataženo, větrno a nevlídno, přesto byl doprovodný program zahájen.irske-tance.jpgagility.jpgZačal vystoupením taneční skupiny irských tanců následovaný ukázkou agility a místní sbor hasičů předvedl v provozu požární techniku.

Potom přišla řada na nás.

Vystoupení jsme zahájili ukázkou skupinové akrobacie 3D modelů ZOOM.zoom.jpgDalší na řadě byl vzdušný souboj kombatů, kde došlo i k několika pěkným „sekům“. Poté vzlétl dětmi dlouho očekávaný pes a čarodějnice. No a závěrečná ukázka patřila skupině EPP akrobatů.start-kombati.jpg

Tím byl náš program u konce a my museli balit, protože začalo drobně poprchávat. 

Načasování bylo dokonalé a po uložení posledního modelu do auta se spustil tak prudký liják, že jsme na víc nečekali a odjeli k domovu. 

Více o proběhlé akci naleznete na stránkách pořadatele www.bcbh.cz 

Za MK Veselá

Jan Beránek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář